FORGOT YOUR DETAILS?

Els Ol’green són un grup vocal barceloní a base de música i bon humor. Vuit persones diferents que es fusionen en una sola entitat sobre l’escenari (això sí, sense perdre les seves individualitats).

Quan fan un concert, ho donen tot. I tot vol dir bones dosis de ball i d’humor sobre un repertori variat i uns arranjaments de qualitat interpretats amb cura. Els agrada dir que la seva marca “verda” és la manera desenfadada en què arriben al seu públic, però sempre ho fan amb rigor. Això els hi ho ensenya cada dia la seva directora musical, la Michèle Alderete (Gema4) i també la seva coreògrafa, l’Esther Luengo.

Van néixer el 2009, i s’han anat consolidant dins l’escena de la música vocal catalana a poc a poc, però amb força. El 2013 van ser coneguts pel gran públic quan van ser finalistes del concurs musical de TV3 “Oh Happy Day!”.

El 2014 van realitzar una extensa gira per Catalunya, omplint el Teatre Barts (Barcelona) i exhaurint les entrades del Black Music Festival (Salt), sense oblidar el seu pas per l’escenari principal de les Festes de la Mercè a Barcelona.

El seu primer disc “A la Verda!” (Satélite K), amb més de 1.000 còpies venudes un mes després de la sortida, compta amb diverses col·laboracions (Elena Gadel, Joan-Pau Chaves, Mel Semé, Mario Maeso) i es va presentar a finals del 2014 al TEATRE CONDAL (Barcelona), el mateix dia que van ser proclamats “Grup Revelació” als Premis ARC.

Actualment presenten el seu nou espectacle íntegrament a capella 'Green a Pèl' en diferents sales i teatres. Han actuat al festival Girona A Capella (2017) i al concurs Internacional Moscow A Capella (2018).

Aquí podeu veure el videoclip del single “Catalonia Trip”, inclòs en el seu disc i també el darrer vídeo gravat sense talls per Calle Sonora, el cover d'un classic dels '90 arranjat per Pepa Roldan: ''Quit playing games (with my heart)'' dels Backstreetboys.

 

olgreen_cuadricula

TOP