¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Qui som?

Som els Ol'Green: un grup vocal barceloní a base de bona música i bones vibracions, i actualment estrenem nou espectacle, Veus in E-motion. Després de 10 anys de recorregut artístic, presentem un espectacle en què concentrem tota la maduresa i energies acumulades al llarg de la nostra experiència en un espectacle de música vocal, protagonitzat per 9 cantants i dirigit per Michèle Alderete (Gema4).

L'espectacle

A Veus in E-motion, els Ol'Green evidenciem els elements que més ens han caracteritzat i ens han fet madurar al llarg d'una dècada. Veu, emoció i moviment són els elements que vertebren l'espectacle. A través de la veu els Ol'Green fem moure i emocionar el públic.

 Al llarg de Veus in E-motion, els Ol'Green proposem un viatge a través d'arranjaments curosament cantats, un repertori que fa despertar diferents emocions en l'espectador i una posada en escena carregada de vivacitat i tendresa. Tot acompanyat d'una sèrie de projeccions que ajuden l'espectador a entrar en els diferents mons de cadascun dels temes interpretats.

Trajectòria

Format l'any 2009, els Ol'Green ens hem mantingut en actiu posant de relleu la música vocal catalana. El 2013, el gran públic ens va conèixer gràcies al programa musical de TV3 "Oh Happy Day", en el que vam ser finalistes.

Posteriorment vam estar girant per Catalunya (2014), omplint escenaris com el Teatre Barts, exhaurint les entrades del Black Music Festival, o actuant a les Festes de la Mercè de Barcelona.

També hem trepitjat els principals escenaris de festivals com el Girona a Capella (2017, 2021) o el concurs internacional Moscou A Capella (2018).

La presentació del nostre disc A la Verda (Satélite k), va ser al Teatre Condal (2014), amb la col·laboració d'artistes com Elena Gadel, Joan-Pau Chaves, Mel Semé o Mario Maeso. Aquell mateix any vam obtenir el reconeixement de "Grup Revel·lació" als Premis ARC.

Valors Afegits

Els Ol'Green mantenim l'espontaneïtat i la connexió amb el públic a qui integrem a l'espectacle. Sabem adaptar-nos a tot tipus d'espectadors, d'escenaris i de formats. A través del nostre repertori eclèctic de música a capella creem des dels moments més íntims i delicats, fins als més distesos i desenfadats.

SUBIR