FORGOT YOUR DETAILS?


La nostra essència!

Així som!

Així som!

Som un grup de joves cantants a qui els agrada fer gaudir al públic!

Música a capella i... molt d'humor!

Sempre preparats per als escenaris!

Sempre preparats per als escenaris!

Hem trepitjat molts escenaris, però sempre estem disposats a descobrir-ne de nous. L'adrenalina i el bon rotllo que sentim acompanyats del nostre públic, no tenen preu!

Amb les nostres veus, a capella...

Sempre estem envoltats de música!

Sempre estem envoltats de música!

La música és la nostra passió, de dia i de nit!

Enric Ribot

El bebé d’Ol’green

El bebé d’Ol’green

Músic abans d’aprendre a sumar i restar. És un noi que no pot viure sense música i que porta el ritme a la sang: “A mi sense música això… res de res!” (Enric 1997-2???) Al néixer amb l’objectiu de distreure la seva germana i estar a la seva disposició veureu que és bastant servicial, així doncs, no dubteu a demanar-li la feina “bruta”, encara que no pugui, segur que diu que sí i ho intenta! Com a gran amant de les seves terres, si no està cantant, escoltant o tocant música en algun escenari serà fàcil que el trobeu en un poble diferent cada setmana fent de turista.

Mireia Baeta

A dormir no, a cantar!

A dormir no, a cantar!

Aquesta va ser una de les seves primeres frases quan tenia uns 2 anyets… i és que ja ho tenia clar! I des d’aleshores sempre ha estat vinculada a la música: classes de solfeig i piano, cant coral, cant modern, un cor de gòspel… El que més li agrada és el soul, el R&B, el hip-hop i fins i tot el rap francès... li agrada descobrir els hits d’arreu. És inquieta de mena i es presenta com a periodista - cantant (o és una cantant - periodista?).

Núria Picarín

Una oïda versàtil

Una oïda versàtil

Núria Masip

La soprano de Montserrat

La soprano de Montserrat

La creadora del musical 'Vivo Vivace', un projecte acadèmic que la va portar a compondre i dirigir la seva obra prima de teatre musical. La Núria és una enamorada de la música (i l'art en general) i ja ho tenia clar des del batxillerat. Actualment estudia cant i música al Conservatori de Manresa i arriba als assajos des dels peus de Montserrat!

Sara Madrid

De la taronja i altres plaers

De la taronja i altres plaers

Ella té clar que li agrada l’art, però continua perduda sense saber què és el que més li apassiona de tot! Ha modelat amb fang i amb l'ordinador, ha fet teatre, classes de funky, toca el piano, ha estudiat animació 3D… Però, sobretot, fa retrats realistes amb un bolígraf. I cantar és la seva passió. Molts cops li han dit: “Sara, Sareta, para quieta”! És perfeccionista i li agraden els reptes, per això des dels 18 anys dóna classes de dibuix, cant i piano. A més és directora de cors de nens a Badalona. Si vols parlar de filosofia, queda amb ella perquè sempre està preguntant-se el perquè de les coses, però no quedis per fer una copa (ni un te, ni cafè), perquè ella només és fan dels refrescos de taronja!

Laura Mateu

La professora actriu

La professora actriu

Portar una doble vida no és fàcil, sinó que li preguntin a la Laura! Es va introduir en el teatre de molt petita i des de llavors no ha parat. Va estudiar interpretació i cant a l’Escola Eòlia, però amb això no tenia suficient… Què més podria fer-la interpretar un gran paper? Ser mestra de Primària! I per això també estudia Magisteri. No sabem com arriba a tot, perquè sempre va volant d'assaig a assaig, però de moment, tenim la seva veu de contralt per a nosaltres!

Kiku Juan

El nen del Poble Sec

El nen del Poble Sec

Fill del Poble Sec, ha crescut en una família on l’humor i la diversió estan assegurats. Criat com a fill de peixater, rodat en la vida de mercat i en l’ambient de plaça, el nostre particular “nen del Poble Sec” és mestre, enamorat de la seva professió i apassionat del directe i els riscos de la improvització. L’apassiona la força del flamenc i el gòspel, el soul l’inspira, el dance dels 70 i Juan Luís Guerra el poden fer ballar tota la nit i els veïns el pateixen sentint-lo cantant i interpretant a la dutxa temazos d’en Nino Bravo.

Zazu Osés

Orígens del nord i ànima de jazz

Orígens del nord i ànima de jazz

Hipnotitzada per la música des que té records, amb 5 anyets va capficar-se en tocar al piano la Fantasía Impromptu de Chopin, perquè sortia als dibuixos que li agradaven...i no va parar fins que ho va aconseguir! I així va començar en el món de la música fins a descobrir estils i instruments diferents: piano, guitarra, violí, flauta, cajón, ukelele, cant clàssic i modern. Va descobrir el món del jazz a través de les pel·lícules i ara veu la vida amb molt de swing! Va arribar a Barcelona per gravar un disc (Swinging Love). La seva assignatura pendent? el ball!

TOP