FORGOT YOUR DETAILS?

La nostra essència!

Així som!

Així som!

Som un grup de joves cantants a qui els agrada fer gaudir al públic!

Enric

El bebé d’Ol’green

El bebé d’Ol’green

Músic abans d’aprendre a sumar i restar. És un noi que no pot viure sense música i que porta el ritme a la sang: “A mi sense música això… res de res!” (Enric 1997-2???) Al néixer amb l’objectiu de distreure la seva germana i estar a la seva disposició veureu que és bastant servicial, així doncs, no dubteu a demanar-li la feina “bruta”, encara que no pugui, segur que diu que sí i ho intenta! Com a gran amant de les seves terres, si no està cantant, escoltant o tocant música en algun escenari serà fàcil que el trobeu en un poble diferent cada setmana fent de turista.

Amb les nostres veus, a capella...

Sempre estem envoltats de música!

Sempre estem envoltats de música!

La música és la nostra passió, de dia i de nit!

Música a capella i... molt d'humor!

Sempre preparats per l'escenari

Sempre preparats per l'escenari

Hem trepitjat molts escenaris, però sempre estem disposats a descobrir-ne de nous. L'adrenalina i el bon rotllo que sentim acompanyats del nostre públic, no tenen preu!

Ona

Mireia

A dormir no, a cantar!

A dormir no, a cantar!

Aquesta va ser una de les seves primeres frases quan tenia uns 2 anyets… i és que ja ho tenia clar! I des d’aleshores sempre ha estat vinculada a la música: classes de solfeig i piano, cant coral, cant modern, un cor de gòspel… El que més li agrada és el soul, el R&B, el hip-hop i fins i tot el rap francès... li agrada descobrir els hits d’arreu. És inquieta de mena i es presenta com a periodista - cantant (o és una cantant - periodista?).

Idiomes sí, cervesa i cafè, no!

Idiomes sí, cervesa i cafè, no!

“Quan vas començar a cantar?” Mai n’ha sabut la resposta. D’Horta de tota la vida, l’Ona és una explosió de potència i energia positiva tota concentrada en un cos petit. Estudiant de traducció i interpretació, freak dels musicals, vinculada amb l’escoltisme des de petitona i experta en burxar el seu germà Pol, hi ha poques persones més teatrals que ella. Però si no et saluda pel carrer no és que sigui mal educada... és que és molt miop!

Sara

De la taronja i altres plaers

De la taronja i altres plaers

Ella té clar que li agrada l’art, però continua perduda sense saber què és el que més li apassiona de tot! Ha modelat amb fang i amb l'ordinador, ha fet teatre, classes de funky, toca el piano, ha estudiat animació 3D… Però, sobretot, fa retrats realistes amb un bolígraf. I cantar és la seva passió. Molts cops li han dit: “Sara, Sareta, para quieta”! És perfeccionista i li agraden els reptes, per això des dels 18 anys dóna classes de dibuix, cant i piano. A més és directora de cors de nens a Badalona. Si vols parlar de filosofia, queda amb ella perquè sempre està preguntant-se el perquè de les coses, però no quedis per fer una copa (ni un te, ni cafè), perquè ella només és fan dels refrescos de taronja!

La passió que ens ha unit...

Tots som part d'un !

Tots som part d'un !

Als assajos, als concerts... tots som ben diferents, però tots sentim com a un sol batec. Per això, cada cop que cantem junts celebrem el que ens uneix: la música !

Kiku

El nen del Poble Sec

El nen del Poble Sec

Fill del Poble Sec, ha crescut en una família on l’humor i la diversió estan assegurats. Criat com a fill de peixater, rodat en la vida de mercat i en l’ambient de plaça, el nostre particular “nen del Poble Sec” és mestre, enamorat de la seva professió i apassionat del directe i els riscos de la improvització. L’apassiona la força del flamenc i el gòspel, el soul l’inspira, el dance dels 70 i Juan Luís Guerra el poden fer ballar tota la nit i els veïns el pateixen sentint-lo cantant i interpretant a la dutxa temazos d’en Nino Bravo.

Zazu

Orígens del nord i ànima de jazz

Orígens del nord i ànima de jazz

Hipnotitzada per la música des que té records, amb 5 anyets va capficar-se en tocar al piano la Fantasía Impromptu de Chopin, perquè sortia als dibuixos que li agradaven...i no va parar fins que ho va aconseguir! I així va començar en el món de la música fins a descobrir estils i instruments diferents: piano, guitarra, violí, flauta, cajón, ukelele, cant clàssic i modern. Va descobrir el món del jazz a través de les pel·lícules i ara veu la vida amb molt de swing! Va arribar a Barcelona per gravar un disc (Swinging Love). La seva assignatura pendent? el ball!

TOP