FORGOT YOUR DETAILS?

Els Ol’green van tenir la seva criatura el 2013. Va ser un procés llarg, meticulós, enriquidor i el més important és que el seu primer disc va estar mimat en tot moment per les mans de músics de qualitat. Joan-Pau Chaves (producció), Mel Semé, , Elena Gadel, Mario Maeso i com no, també va estar produit per la seva directora musical, la Michèle Alderete (Gema4). El disc compta també amb Didier Richard (mescles) i Ferran Donatelli (edició) com a enginyers de gravació. Tot ells van aportar el seu caràcter i la seva musicalitat a l’àlbum “A la Verda!” (Satélite K).

Els seus quinze temes són una representacio del repertori eclèctic del grup, amb contrastos que combinen temes a capella i d’altres amb banda. Des de “Bad Romance” a “La vie en rose” passant per “Catalonia Trip” (una versió del clàssic de Bobby Troup “Route 66”) i un tema propi, “Sinestèsia”.

En només un mes de la sortida del disc es van vendre 1000 còpies, i tot això va ser possible als centenars de mecenes que van fer possible que el grup es “tanqués” en un estudi de gravació per acabar el seu procés de creació en forma de disc.

TOP